Over ons

Bed & Breakfast Woonboerderij Peters

In het pittoreske dorp Horn, in het midden van Limburg vlakbij Roermond, ligt onze unieke woonboerderij uit 1861. Gelegen in de schaduw van Kasteel Horn met haar mooie wandelpark, dient onze Bed & Breakfast als ideale uitvalsbasis om de prachtige omgeving te verkennen!

In de boerderij waar rond 1900 Peter zijn peetoom een schapenhandel had en daarna zijn ouders een boerenbedrijf hadden, zijn wij in 1996 begonnen met het verbouwen van de stallen en zijn we gestart met een B & B vanuit ons hart.

Via een toegangspoort komt u op onze binnenplaats waar de vroegere stallen zijn omgebouwd tot drie mooie appartementen: de pearssjtal, de sjoapesjtal en de melk-kamer. Al onze appartementen zijn afgelopen jaar vernieuwd. Uniek aan onze B&B is dat ieder appartement een unieke eigen stijl heeft, met gelijkvloerse verbinding naar onze binnenplaats. De 3 appartementen zijn luxueus en comfortabel ingericht. Alle kamers zijn voorzien van comfortabele box-spring bedden, een ruime badkamer en TV met zithoek. Zo heeft u in ieder appartement de mogelijkheid om gratis koffie (Nespresso) en thee te bereiden en is er een minibar aanwezig. Het is niet mogelijk om in de appartementen te koken. Tevens is het niet toegestaan in en om onze accommodatie te gourmetten, barbecueën of grillen. Verder zijn alle appartementen geheel rookvrij en huisdiervrij.

Buiten uw kamer kunt u gebruik maken van het terras op onze binnenplaats, waar u heerlijk kunt zitten. En in onze ontbijtruimte word een uitgebreid ontbijt geserveerd, bestaande uit o.a. streekproducten, eigen gemaakte jam, fruit, warme broodjes, gebakken eieren met spek, koffie, thee en jus d’orange. Op aanvraag kunnen wij ook uw lunchpakket verzorgen.

U kunt het gehele jaar bij ons terecht voor een overnachting.