De Sjaopesjtal

De pas gerenoveerde sjaopesjtal is een mooie groot open appartement met grote badkamer.

1 pers. € 70,-
2 pers. € 85,-

Inclusief ontbijt

Het appartement heeft nog de accenten van de vroegere schapenstal. Dit appartement is geheel gelijkvloers. En is voorzien van een groot tweepersoons boxspringbed, kledingkast, TV met 2 lekkere relax stoelen, grote werk/ eettafel en gratis Wi-Fi. Op de kamer is altijd koffie (Nespresso) en thee aanwezig. Hiervan kunt u gratis gebruik maken. Ook is er een gevulde mini bar. Via een deur in de kamer bereikt u een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Op de badkamer zijn handdoeken, badjassen, zeep, shampoo en föhn aanwezig. Het hele appartement is voorzien centraal geregelde airco.

Douche en toilet

Handdoeken en badjas
TELEVISIE
GRATIS DRAADLOZE INTERNETVERBINDING
CENTRAAL GEREGELDE AIRCO
GRATIS KOFFIE (NESPRESSO) EN THEE
GEVULDE MINIBAR
Zitje op onze binnenplaats

Handige informatie

Onze appartementen zijn vanaf 17.00 uur beschikbaar. In overleg is het altijd mogelijk om eerder in te checken of u bagage hier achter te laten.

Wij vragen u om voor 11.00 uur het appartement te verlaten.

Volgt u een speciaal dieet of bent u ergens allergisch voor? Laat het ons bij de reservering weten! Dan kunnen wij hier rekening mee houden.

Wilt u graag fietsen of e-bike’s huren tijdens uw verblijf in onze B&B?
Geef dit dat bij uw reservering aan zodat deze voor u klaarstaat!
10 euro per dag per fiets en 20 euro per e-bike per dag.

(let op: Bij schade of diefstal bent u zelf aansprakelijk!)

U kunt bij ons gratis parkeren. Ook is het mogelijk uw fiets/motor veilig bij ons op de afgesloten binnenplaats te stallen. En hebben wij een speciaal oplaadpunt voor uw elektrische fiets. Op de dag van aankomst en/of van vertrek is het geen probleem uw auto te laten staan om zo nog te kunnen genieten van bv. een wandel- of fietstocht.